Luonnollinen meikki ja kuinka se tehdään

luonnollinen meikki

Oletko koskaan ostaessasi uusia kauneustuotteita miettinyt olevasi hämmentynyt siitä, miksi vaihtoehtoja on niin paljon ja tarvitsetko oikeasti kaikkia niitä?

 

Et välttämättä, mutta tässä artikkelissa kerrotaan paitsi siitä, mitä tarvitset mutta myös siitä mikä on luonnollinen meikki ja kuinka se saavutetaan. Selvitä täällä, miten hallitset lopulta meikkitekniikan ja lue hyvät niksit, joiden avulla saat virheettömän lopputuloksen.

Luonnollisen näköinen tai “meikitön meikki” on yksi trendaavista lookeista. Kun sen tekee kunnolla, meikki sulautuu saumattomasti ihoosi. Luonnollisen meikin tärkein tehtävä on se, että se korostaa piirteidesi kauneutta.

 

Ihon puhdistus ja kosteus – sillä alkaa kaikki

Ihon valmistelu on avainasemassa, kun haluat onnistua luonnollisessa arkimeikissä. Varmista, että puhdistat ja kosteutat kasvosi kunnolla kevyellä kosteusvoiteella alkuvaiheessa, ennen varsinaista meikkaamista. On ratkaisevan tärkeää valmistella ihosi pohjustusaineella joka voi antaa sinulle erittäin tasaisen pohjan sekä hehkuvuutta.

Valitse kevyt meikkivoide tai sävytetty kosteusvoide, joka muistuttaa tarkalleen ihosi sävyä. Jos et tunnu löytävän tarkkaa sävyä, sekoita kahta sävyä jotta löydät oikean lopputuloksen. Käytä levityssivellintä häivyttämiseen. Parhailla siveltimillä saat lopputuloksen, jossa ihosi näyttää hienolta, eikä anna kasvoillesi naamioilmettä.

 

Silmille ilmettä

Seuraavaksi käymme aiheeseen jonka nimi on: silmien kirkastaminen sekä tummien pisteiden tai punoituksen karkottaminen. Käytä peitevoidetta, josta pidät. Piirrä silmiesi alle V-kirjaimen muoto ja levitä tuote pensselilläsi. Levitä niin kunnes silmissäsi ei enää näy rajuja juonteita tai laikkuja. Muista, että häivyttäminen on tässä tärkeä jopi!

Kun olet saanut pohjan valmiiksi, korosta sitten silmiäsi. Aloita kihartamalla ripset laadukkaalla ripsien kihartimella. Monet niistä ovat laadukkaita mutta edullisia. Kun olet saanut kihartuman aikaan, on ripsivärit seuraavana vuorossa. Yksi kerros ripsiväriä riittää sekä ylä- että alaripsiin. Mustaa eyeliner-kynällä eli silmienrajauskynällä rajataan ylempi ripsiraja tiukasti. Tämän avulla voit saada ripsirajat näyttämään paksummalta ja tummemmalta.

Kulmakarvat kannattaa niin ikään hoitaa. Samalla voi lisätä hieman rajausta mutta hienovaraisuusesti. Kulmakarvapuuterilla voidaan täyttää kulmakarvojen harvat alueet. Levitys tapahtuu ohuella, litteällä ja kulmikkaalla siveltimellä.

Käytä bronzeria hienovaraisesti ja sivele sitä hieman poskipäitäsi ja hiusrajaa pitkin. Näin voit lämmittää sitä. Poskipunaksi sopii tuote ilman minkäänlaista kimallusta tai glitteriä, joka näyttää luonnollisimmalta. Sen koostumus muistuttaa ihosi koostumusta, ja se on myös hyvin läpikuultava. Käytä poskipunasivellintä ja levitä vähän poskipäille, sekä muista taas häivyttää se hyvin pensselilläsi, ettei naamasi näytä naamiolta.

Täydellinen huuliväri on yksi luonnollisen meikkilookin salaisista ainesosista. Riippuen poskipunan sävystä, on mahdollisuus valita erilaisista vaihtoehdoista. Esimerkiksi jos poskipuna on korallinpunaista tai kirkkaampaa vaaleanpunaista, sitä kannattaakin sävyttää sävytetyllä huulivoiteella. Valitse sävy, joka on lähimpänä luonnollista huultenväriäsi.

 

Luonnollista meikkiä voi olla myös monet muut

Soft glam-meikissä meikkipohja on ns. semipeittävä ja usein siinä on jonkin verran ääriviivoja ja korostuksia. Luonnollisessa glam-meikissä on puolestaan täysin peittävä meikkipohja, jossa keskitytään korostukseen, jonka näkee erityisesti luonnossa ja valokuvissa. Se sisältää myös ääriviivat sekä ripauksen glam-meikkiä silmiin ja huuliin. Luomiväri voi olla musta tai ruskea, huulet punaisia tai kirkkaan punaisia.

Full natural glam – look on peittävin ja se on paras valokuvauksessa kunnon valaistuksen alla. Se sisältää runsaasti asioita, jotka tulee muistaa: korostus, rajaus, poskipuna, hohtava tai kevyt savusilmä ja rohkeammat ripset. Tämä meikki sopii morsiamelle, joka käyttää päivittäin peittävää meikkiä ja joka ei pelkää hieman rohkeampaa ilmettä. Meikki on edelleen luonnollinen, mutta siinä on myös uskallusta mukana.